Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Grbavac, M. (2019). Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:922935
Grbavac, Marijana. "Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:922935
Grbavac, Marijana. "Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:922935
Grbavac, M. (2019). 'Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:922935
Grbavac M. Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:922935
M. Grbavac, "Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:922935