završni rad
Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani
završni rad

Ivandić, Luka (2019)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Ivandić, L. (2019). Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić, Luka. "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić, Luka. "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić, L. (2019). 'Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 31.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić L. Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 31.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

L. Ivandić, "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.