Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Ivandić, L. (2019). Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212
Ivandić, Luka. "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212
Ivandić, Luka. "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212
Ivandić, L. (2019). 'Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212
Ivandić L. Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212
L. Ivandić, "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212