undergraduate thesis
Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani
završni rad

Luka Ivandić (2019)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry
Cite this document

Ivandić, L. (2019). Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić, Luka. "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić, Luka. "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić, L. (2019). 'Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 23 February 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Ivandić L. Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2019 [cited 2020 February 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

L. Ivandić, "Usporedba konvencionalnih analitičkih metoda za određivanje udjela soli u hrani : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:518212

Islandora Bookmark - Please login to use this feature