završni rad
Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva
završni rad

Glorija Granić (2018)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Granić, G. (2018). Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, G. (2018). 'Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 23.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić G. Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2018 [pristupljeno 23.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

G. Granić, "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341