undergraduate thesis
Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva
završni rad

Glorija Granić (2018)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry
Cite this document

Granić, G. (2018). Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, G. (2018). 'Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić G. Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

G. Granić, "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Islandora Bookmark - Please login to use this feature