undergraduate thesis
Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva
završni rad

Granić, Glorija
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Granić, G. (2018). Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, Glorija. "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić, G. (2018). 'Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 17 February 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Granić G. Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2018 [cited 2024 February 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

G. Granić, "Uporaba biljnih ekstrakata u svrhu poboljšanja oksidacijske stabilnosti odabranih proizvoda ribarstva : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:843341

Please login to the repository to save this object to your list.