Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Zelenika, A. (2017). Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538
Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538
Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538
Zelenika, A. (2017). 'Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538
Zelenika A. Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538
A. Zelenika, "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538