undergraduate thesis
Influence of the laurel plant material and extract addition on fish oil oxidative stability
bachelor thesis

Ana Zelenika (2017)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library
Cite this document

Zelenika, A. (2017). Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, A. (2017). 'Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 15 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika A. Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2017 [cited 2019 November 15] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

A. Zelenika, "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538