undergraduate thesis
Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja
završni rad

Ana Zelenika (2017)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry
Cite this document

Zelenika, A. (2017). Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, A. (2017). 'Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 07 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika A. Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2020 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

A. Zelenika, "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Islandora Bookmark - Please login to use this feature