završni rad
Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane
završni rad

Josipa Bumbak (2019)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad

Bumbak, J. (2019). Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:964785

Bumbak, Josipa. "Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:964785

Bumbak, Josipa. "Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:964785

Bumbak, J. (2019). 'Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 03.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:964785

Bumbak J. Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 03.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:964785

J. Bumbak, "Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:964785

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.