završni rad
Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja
završni rad

Zelenika, Ana
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Zelenika, A. (2017). Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, Ana. "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika, A. (2017). 'Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 22.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Zelenika A. Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 22.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

A. Zelenika, "Utjecaj dodataka biljnog materijala i ekstrakta lovora na oksidacijsku stabilnost ribljeg ulja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:207538

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.