Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Mateljak, G. (2020). Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069
Mateljak, Gabrijela. "Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069
Mateljak, Gabrijela. "Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069
Mateljak, G. (2020). 'Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069
Mateljak G. Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069
G. Mateljak, "Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069