undergraduate thesis
Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje
završni rad

Mateljak, Gabrijela
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Division of Engineering and Chemistry

Cite this document

Mateljak, G. (2020). Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069

Mateljak, Gabrijela. "Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069

Mateljak, Gabrijela. "Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069

Mateljak, G. (2020). 'Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 16 May 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069

Mateljak G. Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2020 [cited 2021 May 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069

G. Mateljak, "Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:336069

Islandora Bookmark - Please login to use this feature