Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Kovačić, D. (2019). Karakterizacija hlapljivih spojeva salame od mesa istarskog magarca : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458525
Kovačić, Dora. "Karakterizacija hlapljivih spojeva salame od mesa istarskog magarca : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458525
Kovačić, Dora. "Karakterizacija hlapljivih spojeva salame od mesa istarskog magarca : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458525
Kovačić, D. (2019). 'Karakterizacija hlapljivih spojeva salame od mesa istarskog magarca : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458525
Kovačić D. Karakterizacija hlapljivih spojeva salame od mesa istarskog magarca : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458525
D. Kovačić, "Karakterizacija hlapljivih spojeva salame od mesa istarskog magarca : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:458525