Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Grbavac, M. (2017). Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983
Grbavac, Marijana. "Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983
Grbavac, Marijana. "Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983
Grbavac, M. (2017). 'Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 15.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983
Grbavac M. Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 15.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983
M. Grbavac, "Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983