diplomski rad
Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije
diplomski rad

Ivan Tavra (2016)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Tavra, I. (2016). Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, Ivan. "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, Ivan. "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra, I. (2016). 'Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 24.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

Tavra I. Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2016 [pristupljeno 24.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307

I. Tavra, "Usporedba tradicionalnog i industrijskog postupka proizvodnje džema od smokve i aronije : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:504307