Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Rašić, T. M. (2019). Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931
Rašić, Tonka Mirjana. "Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931
Rašić, Tonka Mirjana. "Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931
Rašić, T. M. (2019). 'Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 15.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931
Rašić TM. Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 15.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931
T. M. Rašić, "Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:283931