Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Knjižnica
Citirajte ovaj rad
Jolić, N. (2019). Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić, N. (2019). 'Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
Jolić N. Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083
N. Jolić, "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083