undergraduate thesis
Antioxidant activity of volatile isolates from broccoli and broccoflower obitaned by microwave extraction
bachelor thesis

Nina Jolić (2019)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library
Cite this document

Jolić, N. (2019). Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić, Nina. "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić, N. (2019). 'Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 19 October 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

Jolić N. Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2019 [cited 2019 October 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083

N. Jolić, "Antioksidacijska aktivnost izolata hlapljivih spojeva brokule i kineske brokule pripravljenih primjenom mikrovalne ekstrakcije : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:318083