Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Jovanović, K. (2018). Utjecaj metoda priprave na kvalitetu sapuna : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:855241
Jovanović, Katarina. "Utjecaj metoda priprave na kvalitetu sapuna : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:855241
Jovanović, Katarina. "Utjecaj metoda priprave na kvalitetu sapuna : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:855241
Jovanović, K. (2018). 'Utjecaj metoda priprave na kvalitetu sapuna : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:855241
Jovanović K. Utjecaj metoda priprave na kvalitetu sapuna : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:855241
K. Jovanović, "Utjecaj metoda priprave na kvalitetu sapuna : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:855241