završni rad
Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola
završni rad

Grbavac, Marijana
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Grbavac, M. (2017). Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983

Grbavac, Marijana. "Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983

Grbavac, Marijana. "Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983

Grbavac, M. (2017). 'Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 16.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983

Grbavac M. Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983

M. Grbavac, "Sinergijski antioksidacijski učinak flavan-3-ola : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:523983

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.