Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Tadić, A. (2022). Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338
Tadić, Andrea. "Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338
Tadić, Andrea. "Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338
Tadić, A. (2022). 'Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338
Tadić A. Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338
A. Tadić, "Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338