završni rad
Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina
završni rad

Tadić, Andrea
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Tadić, A. (2022). Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338

Tadić, Andrea. "Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338

Tadić, Andrea. "Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338

Tadić, A. (2022). 'Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 03.12.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338

Tadić A. Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 03.12.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338

A. Tadić, "Fenolni profil i biološki potencijal nusproizvoda vinifikacije bijelog vina : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:597338

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.