Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Granić, G. (2020). Antioksidacijski potencijal ekstrakata raštike (Brassica oleracea L. var. acephala) : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:248325
Granić, Glorija. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata raštike (Brassica oleracea L. var. acephala) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:248325
Granić, Glorija. "Antioksidacijski potencijal ekstrakata raštike (Brassica oleracea L. var. acephala) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:248325
Granić, G. (2020). 'Antioksidacijski potencijal ekstrakata raštike (Brassica oleracea L. var. acephala) : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:248325
Granić G. Antioksidacijski potencijal ekstrakata raštike (Brassica oleracea L. var. acephala) : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:248325
G. Granić, "Antioksidacijski potencijal ekstrakata raštike (Brassica oleracea L. var. acephala) : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:248325