završni rad
Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira
završni rad

Živalj, Matea
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Živalj, M. (2019). Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743

Živalj, Matea. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743

Živalj, Matea. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743

Živalj, M. (2019). 'Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 27.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743

Živalj M. Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 27.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743

M. Živalj, "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.