završni rad
Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda)
završni rad

Anita Klanac (2018)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Klanac, A. (2018). Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826

Klanac, Anita. "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826

Klanac, Anita. "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826

Klanac, A. (2018). 'Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826

Klanac A. Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2018 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826

A. Klanac, "Utjecaj načina ekstrakcije na antioksidacijski kapacitet makroalgi (ORAC metoda) : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:287826