završni rad
Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi
završni rad

Marina Smoljo (2018)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad

Smoljo, M. (2018). Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo, Marina. "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo, Marina. "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo, M. (2018). 'Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 07.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo M. Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2018 [pristupljeno 07.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

M. Smoljo, "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.