završni rad
Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici
završni rad

Ema Kostešić (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Kostešić, E. (2017). Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468

Kostešić, Ema. "Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468

Kostešić, Ema. "Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468

Kostešić, E. (2017). 'Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 20.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468

Kostešić E. Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 20.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468

E. Kostešić, "Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468