završni rad
Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina
završni rad

Josip Tomaš (2016)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Tomaš, J. (2016). Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702

Tomaš, Josip. "Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702

Tomaš, Josip. "Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702

Tomaš, J. (2016). 'Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702

Tomaš J. Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2016 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702

J. Tomaš, "Grejpfrut (Citrus paradisi): Izolacija i karakterizacija limonena i naringina : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:751702