završni rad
Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije
završni rad

Kovačić, Rea
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kovačić, R. (2023). Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:141841

Kovačić, Rea. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:141841

Kovačić, Rea. "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:141841

Kovačić, R. (2023). 'Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 31.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:141841

Kovačić R. Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 31.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:141841

R. Kovačić, "Fenolni sastav i antioksidacijska aktivnost ekstrakata motra (Crithum maritimum L.) dobivenih korištenjem različitih metoda ekstrakcije : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:141841

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.