Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Đaković, L. (2022). Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković, Lucija. "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković, L. (2022). 'Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
Đaković L. Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517
L. Đaković, "Amilografsko određivanje kvalitete pšeničnog brašna uz upotrebu otopine mliječne kiseline : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:160517