Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za kemiju
Citirajte ovaj rad
Periša, K. (2020). Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069
Periša, Karmen. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069
Periša, Karmen. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069
Periša, K. (2020). 'Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069
Periša K. Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069
K. Periša, "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira iz mišine : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:985069