Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Živalj, M. (2019). Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743
Živalj, Matea. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743
Živalj, Matea. "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743
Živalj, M. (2019). 'Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743
Živalj M. Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743
M. Živalj, "Razvijanje HACCP sustava u proizvodnji sira : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:423743