završni rad
Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi
završni rad

Smoljo, Marina
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Smoljo, M. (2018). Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo, Marina. "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo, Marina. "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo, M. (2018). 'Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Smoljo M. Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

M. Smoljo, "Antioksidacijski potencijal različitih ekstrakata jadranskih algi : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:868748

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.