Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Kostešić, E. (2017). Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468
Kostešić, Ema. "Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468
Kostešić, Ema. "Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468
Kostešić, E. (2017). 'Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468
Kostešić E. Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468
E. Kostešić, "Imobilizacija pekarskog kvasca u alginatnoj i umreženoj želatinskoj matrici : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:777468