završni rad
Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice
završni rad

Maša Jelavić - Šako (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Jelavić Šako, M. (2017). Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, M. (2017). 'Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako M. Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

M. Jelavić Šako, "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887