University of Split Faculty of Chemistry and Technology Division of Engineering and Chemistry
Cite this document
Jelavić Šako, M. (2017). Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad (Undergraduate thesis). Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako, M. (2017). 'Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, accessed 30 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
Jelavić Šako M. Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology; 2017 [cited 2024 October 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887
M. Jelavić Šako, "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887