undergraduate thesis
The use of liposomes in order to enhance the antioxidant activity of blueberry extracts
bachelor thesis

Maša Jelavić - Šako (2017)
University of Split
Faculty of Chemistry and Technology
Library
Cite this document...

Jelavić Šako, M. (2017). Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, Maša. "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad." Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako, M. (2017). 'Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad', Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

Jelavić Šako M. Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad [Undergraduate thesis]. Split: University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library; 2017 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887

M. Jelavić Šako, "Upotreba liposoma u cilju povećanja antioksidacijske aktivnosti ekstrakata borovnice : završni rad", Undergraduate thesis, University of Split, Faculty of Chemistry and Technology, Library, Split, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:472887