završni rad
Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca
završni rad

Marija Mihajlovski (2016)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad

Mihajlovski, M. (2016). Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097

Mihajlovski, Marija. "Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097

Mihajlovski, Marija. "Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097

Mihajlovski, M. (2016). 'Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 22.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097

Mihajlovski M. Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2016 [pristupljeno 22.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097

M. Mihajlovski, "Utjecaj perioda branja na fenolni sastav i antioksidacijska svojstva petrovca : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:763097