Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Spajić, M. (2023). Antimikrobni učinak nusproizvoda vinifikacije : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:282768
Spajić, Marija. "Antimikrobni učinak nusproizvoda vinifikacije : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:282768
Spajić, Marija. "Antimikrobni učinak nusproizvoda vinifikacije : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:282768
Spajić, M. (2023). 'Antimikrobni učinak nusproizvoda vinifikacije : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:282768
Spajić M. Antimikrobni učinak nusproizvoda vinifikacije : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:282768
M. Spajić, "Antimikrobni učinak nusproizvoda vinifikacije : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:282768