Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Čikeš, M. Lj. (2018). Profil hlapljivih spojeva začina origana prije i nakon zagrijavanja : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:055064
Čikeš, Marija Ljubica. "Profil hlapljivih spojeva začina origana prije i nakon zagrijavanja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:055064
Čikeš, Marija Ljubica. "Profil hlapljivih spojeva začina origana prije i nakon zagrijavanja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:055064
Čikeš, M. Lj. (2018). 'Profil hlapljivih spojeva začina origana prije i nakon zagrijavanja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:055064
Čikeš MLj. Profil hlapljivih spojeva začina origana prije i nakon zagrijavanja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:055064
M. Lj. Čikeš, "Profil hlapljivih spojeva začina origana prije i nakon zagrijavanja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:055064