završni rad
Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka
završni rad

Sara Barbarić (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Barbarić, S. (2017). Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, Sara. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, Sara. "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić, S. (2017). 'Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

Barbarić S. Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622

S. Barbarić, "Utjecaj proizvodnih uvjeta i vremena skladištenja na kvalitetu ulja dobivenog iz plodova masline sorte levantinka : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:859622