završni rad
Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja
završni rad

Tanja Zrnić (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Zrnić, T. (2017). Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:361799

Zrnić, Tanja. "Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:361799

Zrnić, Tanja. "Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:361799

Zrnić, T. (2017). 'Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 24.04.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:361799

Zrnić T. Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 24.04.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:361799

T. Zrnić, "Utjecaj skvalena na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja i ribljeg ulja : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:361799