Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Pitarević, A. (2023). Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:616756
Pitarević, Anita. "Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:616756
Pitarević, Anita. "Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:616756
Pitarević, A. (2023). 'Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:616756
Pitarević A. Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:616756
A. Pitarević, "Utjecaj vremena skladištenja na kvalitetu i aromatični profil djevičanskih maslinovih ulja : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:616756