završni rad
Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost

Nikolina Pervan (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Pervan, N. (2017). Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, Nikolina. "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, Nikolina. "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan, N. (2017). 'Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 24.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

Pervan N. Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 24.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654

N. Pervan, "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654