diplomski rad
Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline
diplomski rad

Folo, Franka
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Folo, F. (2020). Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456

Folo, Franka. "Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456

Folo, Franka. "Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456

Folo, F. (2020). 'Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456

Folo F. Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456

F. Folo, "Toplinska svojstva kompozita polilaktidna kiselina/modificirane koštice masline : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:088456

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.