Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Krivić, I. (2020). Razvoj HACCP sustava u proizvodnji tvrdog sira : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:531855
Krivić, Ivona. "Razvoj HACCP sustava u proizvodnji tvrdog sira : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:531855
Krivić, Ivona. "Razvoj HACCP sustava u proizvodnji tvrdog sira : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:531855
Krivić, I. (2020). 'Razvoj HACCP sustava u proizvodnji tvrdog sira : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:531855
Krivić I. Razvoj HACCP sustava u proizvodnji tvrdog sira : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:531855
I. Krivić, "Razvoj HACCP sustava u proizvodnji tvrdog sira : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:531855