završni rad
Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane
završni rad

Stvorić, Martina
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Stvorić, M. (2019). Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628

Stvorić, Martina. "Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628

Stvorić, Martina. "Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628

Stvorić, M. (2019). 'Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 28.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628

Stvorić M. Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 28.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628

M. Stvorić, "Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.