Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Stvorić, M. (2019). Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628
Stvorić, Martina. "Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628
Stvorić, Martina. "Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628
Stvorić, M. (2019). 'Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628
Stvorić M. Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628
M. Stvorić, "Košer i Halal standardi tradicija u suvremenoj proizvodnji hrane : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:780628