Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Visković, M. (2019). Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304
Visković, Martina. "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304
Visković, Martina. "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304
Visković, M. (2019). 'Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304
Visković M. Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304
M. Visković, "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304