diplomski rad
Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida)
doplomski rad

Visković, Martina
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Visković, M. (2019). Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković, Martina. "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković, Martina. "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković, M. (2019). 'Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 04.12.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković M. Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.12.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

M. Visković, "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.