diplomski rad
Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida)
doplomski rad

Martina Visković (2019)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad

Visković, M. (2019). Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković, Martina. "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković, Martina. "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković, M. (2019). 'Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 13.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Visković M. Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2019 [pristupljeno 13.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

M. Visković, "Utecaj dodatka mljevenih ljuskica jaja na toplinska svojstva poli(vinil-klorida) : doplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:329304

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.