završni rad
Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima
završni rad

Matea Herceg (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Herceg, M. (2017). Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896

Herceg, Matea. "Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896

Herceg, Matea. "Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896

Herceg, M. (2017). 'Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896

Herceg M. Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896

M. Herceg, "Spektrofotometrijsko određivanje umjetnog bojila (quinoline yellow) u prehrambenim proizvodima : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:908896