Rad dostupan nakon 2019-10-03
diplomski rad
Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K)
diplomski rad

Ana Rako (2017)
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Knjižnica
Citirajte ovaj rad...

Rako, A. (2017). Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako, Ana. "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako, Ana. "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako, A. (2017). 'Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

Rako A. Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2017 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567

A. Rako, "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567