Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Rako, A. (2017). Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567
Rako, Ana. "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567
Rako, Ana. "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567
Rako, A. (2017). 'Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 10.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567
Rako A. Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 10.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567
A. Rako, "Ravnoteža sorpcije bakra na ljuskicama jaja (T=318 K) : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:600567