Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za kemiju
Citirajte ovaj rad
Pervan, N. (2017). Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654
Pervan, Nikolina. "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654
Pervan, Nikolina. "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654
Pervan, N. (2017). 'Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 15.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654
Pervan N. Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 15.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654
N. Pervan, "Allium Cepa L.: Kemijski sastav i biološka aktivnost", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:468654