Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Knjižnica
Citirajte ovaj rad
Krmek, M. (2023). PROFIL HLAPLJIVIH SPOJEVA SIRA S DODATKOM AROMATIČNOG BILJA : diplomski rad (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:967532
Krmek, Marina. "PROFIL HLAPLJIVIH SPOJEVA SIRA S DODATKOM AROMATIČNOG BILJA : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:967532
Krmek, Marina. "PROFIL HLAPLJIVIH SPOJEVA SIRA S DODATKOM AROMATIČNOG BILJA : diplomski rad." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:967532
Krmek, M. (2023). 'PROFIL HLAPLJIVIH SPOJEVA SIRA S DODATKOM AROMATIČNOG BILJA : diplomski rad', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, citirano: 23.11.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:967532
Krmek M. PROFIL HLAPLJIVIH SPOJEVA SIRA S DODATKOM AROMATIČNOG BILJA : diplomski rad [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica; 2023 [pristupljeno 23.11.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:967532
M. Krmek, "PROFIL HLAPLJIVIH SPOJEVA SIRA S DODATKOM AROMATIČNOG BILJA : diplomski rad", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Knjižnica, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:967532