prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran
Rad dostupan nakon 2023-06-23
završni rad
Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran
završni rad

Maričević, Martina
Sveučilište u Splitu
Kemijsko-tehnološki fakultet
Odsjek za inženjerstvo i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Maričević, M. (2022). Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723

Maričević, Martina. "Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723

Maričević, Martina. "Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723

Maričević, M. (2022). 'Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 25.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723

Maričević M. Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 25.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723

M. Maričević, "Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.