Sveučilište u Splitu Kemijsko-tehnološki fakultet Odsjek za inženjerstvo i tehnologije
Citirajte ovaj rad
Maričević, M. (2022). Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723
Maričević, Martina. "Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723
Maričević, Martina. "Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723
Maričević, M. (2022). 'Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723
Maričević M. Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723
M. Maričević, "Utjecaj načina skladištenja na aromatski profil vina teran : završni rad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Kemijsko-tehnološki fakultet, Split, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:167:320723